آغاز همکاری مشترک و انعقاد تفاهم نامه با مرکز پژوهشی اسراء

مرکز پژوهشی ادبیات تحلیلی و تطبیقی اسراء به همت گروهی از استادان دانشگاه های تهران به منظور جهانی نمودن زبان و ادبیات فارسی با رویکرد فرهنگ، اخلاق و تمدن ایرانی-اسلامی با هدف ایجاد کارآفرینی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و تربیت محقق و پژوهشگر با مجوز وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، فعالیت خود را آغاز نموده است.

در راستای انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک آموزشی و پژوهشی فی مابین، مرکز رشد واحد الکترونیکی در نظر دارد تا به منظور انجام ماموریت و رسالت کاری خود در حمایت از کارآفرینان و پژوهشگران حوزه ادبیات و هنر و فرهنگ اسلامی، با مرکز پژوهشی اسراء،  در برگزاری رویدادها و کارگاه های تخصصی و عمومی با ارائه زیرساخت آنلاین فضای مجازی همکاری نماید.

این فرایند همکاری از تیرماه سال جاری آغاز گردیده و در مرحله اول با برگزاری بیش از ۷۰ کارگاه تخصصی در حوزه های فن بیان، خبرنگاری؛ نویسندگی و … به صورت آنلاین و آفلاین فعال خواهد شد.

جهت آشنایی با این مرکز پژوهشی به لینک زیر مراجعه نمایید.