امضای تفاهم نامه فی مابین مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز رشد واحدهای فناور سوانح طبیعی

📌روزیکشنبه، ۱۰ اسفندماه ۹۹ در مرکز رشد واحد الکترونیکی، با هدف ایجاد بستر و زیست‌بوم مناسب جهت حمایت از توسعه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و تجاری‌سازی ایده‌های نو توسط کارآفرینان و صاحبان ایده‌ها در قالب واحدهای فن‌آور در حوزه فناوری و فضای مجازی، تفاهم‌نامه همکاری بین مراکز رشد به امضای خانم دکتر حق شناس مدیر مرکز رشد واحد الکترونیکی و آقای دکتر حدادی مدیر مرکزرشد سوانح رسید.

🔹مرکز رشد واحدهای فناور سوانح، براساس تدابیر راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی (دام ظله) و وابسته به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با هدف اجرایی نمودن نتایج پژوهش­های پژوهشکده سوانح طبیعی به‌عنوان نهادی علمی- پژوهشی و ایجاد پیوند میان صنعت و دانش در زمینه های فناورانه تاسیس گردیده است.

قبل
بعد