حامی استراتژیک نخستین نمایشگاه مجازی فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور (ایران آیتکس iranitex)

مرکز رشد واحد الکترونیکی با مرکز نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شریف همکاری را آغاز نموده و در بدو این مشارکت فی مابین، به عنوان حامیان استراتژیک «نمایشگاه مجازی فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران (ایران ایتکس  iranitex)» که از تاریخ  ۲۵ بهمن ماه تا ۵ اسفندماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد، مطرح شده است. هم زمان با این نمایشگاه، برای دانشجویان و فارغ التحصیلان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز فرصت ارزنده ای فراهم شده است تا با شرکت در “استارتاپ تلنت (مسابقه استعدادیابی)”، ایده هایشان در مراحل داوری و ثبت قرار گیرد و در عرصه کسب و کار و ترویج دانش کارآفرینی در چشم انداز آتی کشور نقش ایفا نمایند.

نمایشگاه ایران ایتکس نخستین نمایشگاه مجازی در حوزه کسب و کار های مبتنی بر فناوری اطلاعات می باشد که با شبیه سازی سه بعدی فضاهای مختلف، امکان ارائه محصولات و خدمات بر بستر فضای مجازی را برای شرکت ها، سازمان ها فراهم می کند. همچنین نمایشگاه ایران ایتکس در حوزه شناسایی افراد و استارتاپ های توانمند در حوزه ICT و برقراری ارتباط آن ها با مجموعه های فعال در حوزه مذکور فعالیت می کند. در این نمایشگاه محصولات و خدمات مختلف شرکت ها به راحتی و با کمترین هزینه و زمان به علاقمندان در کشور عرضه می گردد و فرصتی خوبی برای تبادل نظرات و پیشنهادات برای شرکت کنندگان ایجاد می شود.

◀️ کسب اطلاعات و ثبت نام:

🌐 https://iranitex.com

✅ هم زمان با این نمایشگاه رویدادهای زیر برگزار می شود:

1️⃣  هشتمین جشنواره فناوری اطلاعات کشور

🌐 itweekend.sharif.ir