خدمات ارتباط با صنعت در مرکز رشد الکترونیکی

مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تسهیل و ارتقاء ارتباط گروه های دانش بنیان و فناور با صنعت و جامعه به منظور نیل به خودکفایی، رفع نیازهای صنعت و جامعه و افزایش توانمندی های گروه های استارت آپ گام برمیدارد.

مراکز رشد به عنوان مراکز حمایتی به منظور تعالی مستمر، باید همواره در خدمت توسعه و پیشرفت جوامع خود باشند.  با پیشرفت روز افزون، چشمگیر و رقابتی فناوری در دهه‌­های اخیر، نیاز صنعت به دانشگاه بیش از پیش احساس می­‌شود.

وجود یک سیستم نظام­‌مند برای اتصال دو طرفه فعالیت­‌های دانش بنیان و فناور و نیازهای صنعت همواره احساس می­‌شود. مرکز رشد واحد الکترونیکی به‌عنوان این حلقه اتصال، فعالیت خود را پیرامون ارتباط استارت آپ ها با صنعت آغاز کرده است. رسالت اصلی این مرکز ایجاد بستر مناسب برای گروه های دانش بنیان به منظور همکاری­‌های مشترک با صنایع و مراکز تحقیقاتی می­‌باشد. نتیجه اصلی این همکاری مشترک شامل تربیت نیروی انسانی کارآمد و کارآفرین، انجام پژوهش­‌های کاربردی و تقاضا محور، سرمایه­‌سازی دانش و توسعه و پیاده‌­سازی فناوری‌های مورد نیاز صنایع می­‌باشد.