رونمایی از جدیدترین کتاب ها با موضوع شهر هوشمند

روندهای توسعه در شهرهای هوشمند”و “مجموعه مطالعات شهر هوشمند” عناوین جدیدترین کتاب های رونمایی شده انتشارات پشتیبان در حوزه شهر هوشمند است.

تازه‌ترین عناوین کتاب‌های حوزه شهر هوشمند در مراسمی با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر، اعضای انجمن سواد رسانه ای و گروه مترجمین بازتاب رونمایی شدند.

کتا‌ب های “روندهای توسعه در شهرهای هوشمند”، “مجموعه مطالعات شهر هوشمند” و ۶ جلد کتاب با موضوع اقوام ایرانی (به زبان انگلیسی) که از تازه های نشر انتشارات پشتیبان است در این مراسم به حضار معرفی شد.

دکتر مریم حق شناس رئیس کارگروه مهارتهای رسانه ای در شهر هوشمند انجمن سواد رسانه‌ای ایران در آیین رونمایی از این کتاب‌ها که در فرهنگسرای امید برگزار شد، به تشریح فعالیت کارگروه مطبوع خود پرداخت.

وی با اشاره به تولیدات پرشمار محتوای اطلاعاتی کارگروه مهارتهای سواد رسانه‌ای در شهر هوشمند در طول یکسال فعالیت خود گفت: کارگروه مهارتهای سواد رسانه‌ای در شهر هوشمند تلاش کرد تا با تولید محتوای ارزشمند علمی و مهارتی در قالب اینفوهای تخصصی، مقالات پژوهشی و متون علمی، آثار فراوانی را به کمک تیم های تخصصی در گروه علمی نخبگان ایرانی ارائه نماید و با برگزاری وبینارهای کاربردی و شرکت در کنفرانس‌ها، جشنواره ها و جلسات هم اندیشی مختلف با محوریت شهر هوشمند، نقش خود را بیش از پیش در حوزه سواد رسانه و هوشمندسازی پررنگتر نماید.

منبع: روابط عمومی انجمن سواد رسانه‌ای ایران

برگزاری دوره آموزشی رایگان برنامه‌نویسی پایتون

کارگروه مهارت‌های شهر هوشمند انجمن سوادرسانه‌ای ایران با مشارکت گروه علمی نخبگان ایرانی دوره آموزشی برنامه‌نویسی پایتون را به صورت رایگان برگزار می‌کند:

دوره آموزشی با تدریس مهندس حسین رضایی مدیر مرکز هوشمندسازی دانشگاه فرهنگیان و مدیرسابق فناوری اطلاعات پردیس فارابی دانشگاه تهران ۱۶ اردیبهشت ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

شرکت در این دوره آموزشی رایگان است و علاقمندان به دریافت گواهینامه آن می‌توانند با پرداخت تنها ۵۰ هزار تومان گواهی شرکت در دوره آموزشی برنامه‌نویسی با پایتون را دریافت کنند.

مطالعه توضیحات، مشاهده سرفصل‌ها و انجام ثبت‌نام و لینک ورود به کلاس‌ها در لینک زیر قابل دسترسی است:

www.iranianesg.ir/pg/python.htm

به گزارش روابط عمومی انجمن سواد رسانه‌ای ایران «پایتون» محبوب‌ترین زبان برنامه‌نویسی است که در دانشگاه‌ها، آکادمی‌ها، مؤسسات آموزشی، رشته‌های مهندسی و سایر حوزه‌ها آموزش داده می‌شود.

در حقیقت قابلیت‌های بی‌شمار این زبان سطح بالا باعث شده که یادگیری، کدنویسی و توسعهٔ نرم‌افزار با استفاده از این زبان بسیار ساده باشد و در واقع پایتون امروزه به یک زبان برنامه‌نویسی محبوب در سراسر جهان مبدل شده است.

با توجه به سادگی آموختن این زبان برنامه‌نویسی باید گفت پایتون راهی سریع و ساده برای توسعه و پیش بردن مهارت‌های جدید است که می‌تواند افراد را به یک حرفه‌ای تبدیل کند و قطعاً تأثیر مثبتی بر شغل‌ و فعالیت‌های تخصصی آنان میگذارد.

همچنین باید دانست برنامه نویسی رایانه ابزاری بسیار انعطاف پذیر است که می توانیم از آن برای انجام کارهای شگفت انگیز استفاده کنیم که در غیر این صورت کار ها به صورت دستی و با زحمت زیادی انجام می شدند و یا غیرممکن بودند.

اگر از تلفن های هوشمند ، یا یک برنامه گپ استفاده می کنیم یا اگر با فشار یک دکمه ، قفل اتومبیل خود را باز می کنیم ، باید بدانیم که همه این موارد از نوعی برنامه نویسی استفاده می کنند. در حقیقت امروزه، نرم افزار ها زندگی ما را اجرا می کند. حال اگر این برنامه ها را طبق خواست خود یاد بگیریم، یقینا شاهد نتایج بی نظیری خواهیم بود.

دکتر افراسیابی در ابتدای این جلسه ضمن معرفی انجمن به عنوان یک سازمان مردم نهاد ملی با عضویت فعالان بخش خصوصی، دولتی و دانشگاهی در حوزه سواد رسانه­ ای که در حوزه آموزش، پژوهش، برنامه ­سازی رادیویی، تلویزیونی و سینمایی، تولید محتوای فرهنگی و اجتماعی با مضمون سواد رسانه ­ای و رتبه ­بندی مدارس، دانشگاه ­ها، پژوهشگاه­ ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی کشور ایران از نظر میزان توجه به موضوع سواد رسانه ­ای فعالیت می­ کند، گفت: مهمترین رویکرد انجمن سواد رسانه ­ای ایران در زمینه تعاملات بین ­المللی، جهانی ­سازی نهضت سواد رسانه­ ای در برابر سلطه روزافزون رسانه بر فکر، اندیشه و تعاملات بشری است.