اولین استارت‌آپ ویکند محتوای آموزشی در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد برگزار شد. این خبر در نشست خبری نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی که در محل واحد الکترونیکی برگزار می شد، اعلام شد.
دکتر محمدرضا کشاورزی، رییس واحد الکترونیکی، با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری دنیاست، اظهار کرد: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی تنها واحدی است که اجازه آموزش مجازی در کشور را دارد و بزرگ‌ترین دانشگاه مجازی کشور نیز محسوب می‌شود.
وی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵ هزار دانشجو در بیش از ۳۰۰ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این واحد تحصیل می‌کنند. رئیس واحد الکترونیکی با بیان اینکه مرکز رشد این واحد، پشتیبان و حامی شرکت‌های دانش‌بنیان است، تصریح کرد: این واحد در حوزه‌های مختلفی فعالیت کرده و با هدف توسعه آموزش مجازی زیرساخت‌های بومی فراوانی را راه‌اندازی کرده است تا امکان تحصیل همگان فراهم شود.
کشاورزی با بیان اینکه نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در راستای کارآفرینی در حوزه فضای مجازی برگزار شده است، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی استارتاپ ویکند که نمونه‌های آن در تمام کشورهای پیشرفته و توسط مدعیان حوزه آی‌تی برگزار می‌شود، استعداد‌های موجود را شناسایی کردیم و با حمایت از آنها این ایده‌ها را به مرحله تجاری‌سازی رساندیم.